Besøk oss
Brobekkveien 38, 0598 Oslo
Ring oss
948 69 764
Send oss en epost
post@brobekkfysioterapi.no

May Linn har et bydelsomfattende driftstilskudd. Det betyr at hun tar imot pasienter fra hele Oslo kommune, og ikke bare bydelen som klinikken er lokalisert i.

May Linn er glad i å fremme økt kroppslig bevissthet og glede rundt bevegelse. Hun tok først en bachelorgrad i dans og pedagogikk og jobbet mye med barn og ungdom i kultur- og videregående skole. Deretter utdannet hun seg som fysioterapeut ved OsloMet. Som fysioterapeut har May Linn mye erfaring fra privat praksis. Hun tok videreutdanning i coaching og veiledning, og har undervist studenter på fysioterapiutdanningen på OsloMet. I den private praksisen har hun hatt mye erfaring med gruppeundervisning de siste årene. Gruppene har omfattet Mensendieck-trening, Aktiv-A trening og psykomotoriske bevegelsesgrupper. May Linn har mastergrad i psykomotorisk fysioterapi fra UiT.

May Linn tilbyr individuell behandling i psykomotorisk fysioterapi. I tillegg startet hun i 2024 opp to nye grupper ved Brobekk Fysioterapi; en psykomotorisk bevegelsesgruppe og en styrketreningsgruppe. Les mer under "gruppebehandling" her på nettsiden for mer informasjon. Ta kontakt om du er interessert i å være med!

Kontaktinformasjon

Tlf: 411 66 809
maylinn.rygg@brobekkfysioterapi.no ​