Besøk oss
Brobekkveien 38, 0598 Oslo
Ring oss
948 69 764
Send oss en epost
post@brobekkfysioterapi.no

Velkommen til gruppetrening, fra og med februar 2024!

Styrketreningsgruppen på tirsdager passer for deg som ønsker å komme i gang med lett trening av hele kroppen. Det blir mulighet for å ta det i ditt tempo! Underveis mellom styrkeøvelsene vil vi fokusere på å slippe pusten til, bevisstgjøre forskjell på spenning/slipp i muskulaturen og gå igjennom ulike strekk/tøye-øvelser. Timen avsluttes med 8-10.min avspenning. Vi vil i hovedsak bruke kroppens egen tyngde som motstand. Det vil bli mulighet for å bruke strikker for de som ønsker å jobbe med mer motstand. Timen passer for de som har vært igjennom utmattelse, utbrenthet og/eller har hatt generelle muskelsmerter over lengre tid.
Torsdagsgruppen 15:00 - Psykomotorisk bevegelsesgruppe
I disse gruppene beveger vi hele kroppen gjennom enkle bevegelser. Bevegelsene er varierte og fremmer sirkulasjon, avspenningsevne og kontakt med egen kropp. Timen passer for deg som over lengre tid har hatt spenninger, smerter eller langvarig stress. Vi fokuserer på å roe ned og slippe pusten til. Timen avsluttes med en avspenningssekvens.
Praktisk informasjon om begge alternativene
Ha på deg klær som er lette å bevege deg i og et håndkle du kan legge på matten (vi har matter tilgjengelig). Ha gjerne med deg en langermet/varmere genser du kan ha på under avspenningen på slutten av timen. En vannflaske kan også komme godt med.
Vel møtt!
For spørsmål ta kontakt med May Linn Rygg på tlf eller epost. Påmelding gjøres utelukkende gjennom kalenderen på denne siden, slik at vi har alle påmeldte på et og samme sted. Dersom du trenger å melde deg av timen, så send en SMS til May Linn på telefonnummer 411 66 809